Műhely: 2683 Acsa, hrsz:0136/13

A cégünk üzeme Acsa községben található.

Igen, a cégünk országszerte bárhová elkészíti a kért megrendeléseket, szinte minden megyében találhatók referenciáink.

Igen, cégünk referenciái között külföldi megrendelések is találhatók.

Szerződéskötés után 30 munkanapon belül elkészítjük a kért megrendeléseket.

Az árajánlat megadásához a kért megrendelés méretei szükségesek. Lépcső esetén az indulás és az érkezés közti magasság; kerítésnél és kapunál a hosszúság és magasság; korlátnál a hosszúság adandó meg. Továbbá, érdemes kiválasztani a weboldalunkon található referenciáink közül egy képet, hogy milyen mintával kérik a megrendelést, és azt elküldeni számunkra. A bonyolultabb díszítőelemek is befolyásolhatják az árat.

A megadott ár tartalmazza a teljes anyag-, illetve a műhelyi gyártás és a helyszíni beszerelés költségét, lépcső esetén a hozzá tartozó korlátokat, valamint két réteg (alapozó + szín) égetett porfestés felületkezelést is, kültéri megrendelésnél a horganyzást is.

A helyszíni felmérést elvégezhetjük az árajánlat megírása előtt és után is. Előtte azért érdemesebb, mert akkor az általunk végzett pontos mérés alapján tudjuk meghatározni az árat.

Nem tudunk. Ehhez szükségünk van egy pontos számításra a mértek alapján. Ha a helyszíni felmérést mi végeztük, egy héten belül küldjük az árajánlatot.

A helyszíni felmérés Pest megyén belül ingyenes, azon kívül 10.000 Ft kiszállási díjat kérünk, ami szerződéskötés esetén levonható majd a végösszegből.

Kültéri munkák esetén érdemes a megrendelést horganyozni és szinterezni, így az többé nem fog rozsdásodni, valamint nem fog lekopni róla a festék.

Igen, szinterezés előtt érdemes homokszórással leszedni az adott tárgyról az előző festékréteget, letisztítani a felületét.

Teljes felületkezelési szolgáltatásunknál előszőr megtisztítjuk a felni felszínét, leszedjük az előző festéket, majd szinterezéssel három új réteget teszünk rá: alapozóréteg, szín, lakkréteg.

Ha az ügyfelünk nem tudja elhozni a szinterezni kívánt terméket hozzánk, mi vállaljuk a szállítását. Ebben az esetben plusz költségek merülhetnek fel, amit előre egyeztetünk az ügyfeleinkkel.

Több mint 450 elégedett ügyfél, közel 20 éves tapasztalat.

A minőségi termékek előállítása cégünk hitvallása. Minden általunk gyártott termék egyedi igények szerint nagyfokú precizitással, szakképzett emberekkel és a legkorszerűbb ipari eszközökkel történik.

Tisztelt Ügyfelünk!

Szabadság miatt zárva vagyunk.

Nyitás 2024.07.22

Üdvözlettel,

D-VAS Kft.